zzp-boekhouder-275

Belasting betalen als ZZP'er

Welkom op onze informatieve pagina speciaal voor ZZP’ers over het betalen van belastingen. Als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) is het begrijpen en correct afhandelen van je belastingverplichtingen cruciaal voor het succes en de wettelijke compliance van je onderneming. Hieronder vind je essentiële informatie en tips om je te helpen met je belastingzaken.

 

Besparen op je boekhoudpakket

Ontdek de service van een online boekhouder

Onze 3 boekhoudpakketten komen met de service van een boekhouder. Je hoeft niet zelf aan de slag: voor een vaste prijs per maand zijn jouw administratie en belastingen goed geregeld.

We bieden daarbij ook advies, zo kun jij je volledig richten op het succes van je onderneming.

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

Laat je goed informeren

Als je een kijkje wilt nemen in de app of benieuwd bent naar hoe je boekhouding uitbesteden werkt, neem dan contact met ons op. Maak kennis met onze online boekhouder en service: we helpen je graag.

Veelgestelde vragen

Wij doen niet aan moeilijk. Vaak worden er allerlei ingewikkelde termen bijgehaald wanneer het gaat om het oplossen van een probleem. 

De boekhouding en belastingaangiftes van zelfstandigen en kleine ondernemingen zijn vaak simpel en hoeven niet de hoofdprijs te kosten – mits je de processen goed hebt ingericht. En dat hebben we: 

Met onze software is geautomatiseerd wat kan. Onze processen zijn toe te passen op 90% van alle ondernemingen tot 50 medewerkers. 

Het is niet voor niets dat gerenommeerde accountantsorganisaties onze diensten afnemen.

 

Ja. We rekenen 85EUR opstartkosten voor een deugdelijke inrichting van de systemen en jouw onboarding. 

 

Nee. We ondersteunen alleen freelancers en kleinere ondernemingen. Uiteraard helpen we je wel graag om een geschikte dienstverlener te vinden. Mail ons en we voorzien je van tips. Je zou eens kunnen kijken naar SALKIN Finance. Ons zusterbedrijf gericht op strategisch advies in combinatie met accounting en belastingen.

 

We geloven niet in langlopende contracten. Je kunt derhalve iedere maand opzeggen. Bij opzegging binnen de eerste 12 maanden rekenen wij de gemaakte uren af. Uiteraard trekken we hier de betaalde voorschotten vanaf.

 

Belasting Betalen als ZZP'er: Een Eenvoudige Gids

Ontdek de service van een online boekhouder

Welkom op onze informatieve pagina speciaal voor ZZP’ers over het betalen van belastingen. Als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) is het begrijpen en correct afhandelen van je belastingverplichtingen cruciaal voor het succes en de wettelijke compliance van je onderneming. Hieronder vind je essentiële informatie en tips om je te helpen met je belastingzaken.

1. Inkomstenbelasting voor ZZP’ers: Als ZZP’er ben je verplicht om inkomstenbelasting te betalen over je winst. Het is belangrijk om je inkomsten nauwkeurig bij te houden en te rapporteren via de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Denk eraan om gebruik te maken van aftrekposten zoals de zelfstandigenaftrek en de MKB-winstvrijstelling, die je belastbaar inkomen kunnen verlagen.

2. Omzetbelasting (BTW): Je dient ook omzetbelasting (BTW) te heffen over je diensten of producten en deze af te dragen aan de Belastingdienst. Afhankelijk van je omzet kun je in aanmerking komen voor de kleineondernemersregeling (KOR), die je kan vrijstellen van BTW-plicht.

3. Voorlopige Aanslag: De Belastingdienst kan je een voorlopige aanslag sturen voor de inkomstenbelasting en/of de Zorgverzekeringswet. Deze aanslag is gebaseerd op je geschatte inkomen voor het jaar en kan je helpen om grote betalingen aan het einde van het jaar te voorkomen.

4. Administratie bijhouden: Een nauwkeurige en actuele administratie is essentieel. Houd alle facturen, bonnetjes, bankafschriften en andere relevante documenten goed georganiseerd bij. Dit vereenvoudigt niet alleen je belastingaangifte, maar is ook verplicht volgens de fiscale bewaarplicht.

5. Advies en Ondersteuning: Belastingzaken kunnen complex zijn, en het is soms verstandig om professioneel advies in te winnen. Een boekhouder of fiscaal adviseur kan je helpen om optimaal gebruik te maken van fiscale regelingen en je te ondersteunen bij je aangifte.

Vragen? Heb je vragen over het betalen van belastingen als ZZP’er, of heb je hulp nodig bij je belastingaangifte? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en ondersteuning.

 

Nu 3 maanden gratis

start met besparen!

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.