zzp-boekhouder-275

Jouw boekhouder in Arnhem: CheapAccounting

Bij CheapAccounting begrijpen wij als geen ander hoeveel passie jij als ondernemer hebt voor je bedrijf! Hoe fijn zou het dan zijn als je je niet constant bezig hoeft te houden met de financiële administratie en belastingen? Als je je boekhouding uitbesteedt, houd je meer tijd en geld over en krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Wij verwerken jouw administratie en door onze app te gebruiken, kun je overal online boekhouden. Jij hoeft alleen je bonnen en facturen in te sturen, wij regelen de rest. Voor meer informatie over de boekhouding voor jouw bedrijf in Arnhem, neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

De boekhouding goed geregeld

Cheapaccounting.nl is een online boekhouder voor de zelfstandige zonder personeel (zzp) en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest.
Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.
Vorige slide
Volgende slide

Alleen wat je écht nodig hebt

Wil je jouw administratie zelf bijhouden maar heb je geen zin, tijd of kaas gegeten van de zzp belasting? 

Kies dan voor ons basic boekhoudpakket zonder de app, waarbij we alleen jouw belastingen verzorgen.

Voor ondernemers uit Arnhem staat ons boekhoudkantoor klaar!

Als je je online boekhouding bij CheapAccounting laat doen, bepaal je zelf hoeveel je uit handen geeft. Je kunt ervoor kiezen om je administratie zelf te doen, maar bijvoorbeeld de btw-aangifte en de belastingen door ons te laten uitvoeren. Ook voor het voeren van loonadministratie, het maken van maandrapportages en jaarrekeningen ben je bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van jouw beschikbare budget bepaal je zelf welk pakket het best bij je past: van basic tot zeer uitgebreid. Wil je meer weten over onze pakketten en ben je benieuwd wat wij als boekhouder voor jouw bedrijf in Arnhem kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij kijken graag met je mee!

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

CheapAccounting verzorgt jouw boekhouding in Arnhem

Jij weet als ondernemer als geen ander dat het zelfstandig ondernemerschap een prachtig vak is. Helaas komen er vaak ook zaken bij kijken die je minder leuk vindt of waar je simpelweg geen tijd voor hebt. In dit geval is het een goed idee om CheapAccounting als boekhouder voor jouw bedrijf in Arnhem in te schakelen. Wij werken met een app, waardoor het gemakkelijk is om altijd en overal, ook onderweg, online te kunnen boekhouden.

Door het gebruik van de app krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming en bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. Geen ander boekhoudkantoor biedt deze diensten aan voor onze prijs!

Voordelige boekhouder voor jouw bedrijf in Arnhem

Omdat wij bij CheapAccounting werken met geautomatiseerde software, kunnen wij onze kosten laaghouden en betaal jij minder geld voor onze diensten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om jou als bedrijf nooit teveel te laten betalen voor de belastingaangifte. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten en dit kan jou op jaarbasis flink wat geld besparen. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk! Wil je meer informatie over wat ons online boekhoudkantoor kan betekenen voor jouw bedrijf in Arnhem? Neem dan contact met ons op via de website, of via email of telefoon. Wij geven graag advies en kijken met je mee!

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.