zzp-boekhouder-275

Jouw boekhouder in Breda: CheapAccounting

Ondernemen is een kunst. Grote kans dat jij enorm veel passie hebt voor wat je doet. Helaas komen er vaak ook wat minder leuke dingen bij kijken, zoals het doen van bijvoorbeeld de financiële administratie. Bij Cheapaccounting kunnen wij hierin zeker iets voor jou en je onderneming betekenen. Zoek niet verder naar een boekhouder in Breda, want wij zijn dé online boekhouder om jouw zaken te regelen. Of het nu gaat om het uitvoeren van de btw-aangifte of inkomstenbelasting, of het voeren van loonadministratie en het maken van maandrapportages: jij bepaalt zelf welke zaken je uit handen geeft, zodat je meer tijd overhoudt voor het échte ondernemen.

De boekhouding goed geregeld

Cheapaccounting.nl is een online boekhouder voor de zelfstandige zonder personeel (zzp) en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest.
Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.
Vorige slide
Volgende slide

Alleen wat je écht nodig hebt

Wil je jouw administratie zelf bijhouden maar heb je geen zin, tijd of kaas gegeten van de zzp belasting? 

Kies dan voor ons basic boekhoudpakket zonder de app, waarbij we alleen jouw belastingen verzorgen.

De boekhouding voor jouw bedrijf in Breda goed geregeld

Bij CheapAccounting wordt jouw boekhouding goed geregeld. Wij bieden verschillende pakketten aan, van basic tot zeer uitgebreid, zodat jij zelf kunt bekijken wat je uit handen geeft en wat het budget is dat daarbij past. Online boekhouden bij ons zorgt ervoor dat jij geld en tijd bespaart. Wij verwerken jouw financiële administratie en met onze boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je kunt eenvoudig offertes en facturen maken en versturen en in de app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming. Hierdoor krijg je meer inzicht in je resultaten en is de boekhouding van jouw bedrijf in Breda goed geregeld.

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

Het boekhoudkantoor bij Breda voor al je ondernemersvragen

Naast het uitvoeren van (een deel van) jouw financiële administratie, kun je bij ons ook altijd terecht voor vragen en advies. Wij zijn een partner die met je meedenkt en ondersteuning biedt bij het ondernemen. Onze groep jonge mensen staat graag voor jou klaar in ons boekhoudkantoor voor jouw onderneming in Breda. Wij werken online, maar je kunt na afspraak altijd bij ons langskomen om één en ander te bespreken.

Vrijblijvend sparren kan altijd! Ook kun je bij ons een demo inplannen om de app uit te proberen. Hierdoor kun je zien wat de mogelijkheden zijn en wat CheapAccounting hierin voor jou kan betekenen. Mail of bel ons om een afspraak te maken, we helpen je graag!

Voordelige boekhouding in Breda

Door het gebruik van onze geautomatiseerde software, kunnen wij onze kosten bij CheapAccounting laag houden. De boekhouding en belastingaangiftes van zelfstandigen en kleine ondernemingen zijn vaak simpel en hoeven niet de hoofdprijs te kosten. Wij bieden vaste pakketten met vaste prijzen en berekenen geen opstartkosten. Ons boekhoudkantoor voor jouw bedrijf in Breda denkt met jou mee en zorgt ervoor dat jij tijd en geld overhoudt om echt te kunnen ondernemen. Geen andere boekhouder in Breda zal zo efficiënt en goedkoop voor jouw financiële administratie kunnen zorgen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.