zzp-boekhouder-275

Jouw boekhouder in Den Bosch: CheapAccounting

Ondernemen met een ervaren partner aan je zijde: dat klinkt toch fijn? Bij CheapAccounting kan dat! Wij zijn een online boekhouder voor de ZZP’er en zelfstandig ondernemer met 1-50 werknemers. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om binnen je eigen ondernemen alle financiële administratie zelf te doen. Kies er dan voor om (een gedeelte van) je boekhouding van je bedrijf in Den Bosch door ons te laten doen. Je bepaalt zelf hoeveel je uit handen geeft en welk budget je hiervoor beschikbaar hebt. Onze verschillende pakketten komen met de service van een boekhouder, voor een vaste prijs per maand. Ons boekhoudkantoor nabij Den Bosch bestaat uit een team van jonge mensen met ervaring en kennis. Wij helpen je graag!

De boekhouding goed geregeld

Cheapaccounting.nl is een online boekhouder voor de zelfstandige zonder personeel (zzp) en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest.
Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.
Vorige slide
Volgende slide

Alleen wat je écht nodig hebt

Wil je jouw administratie zelf bijhouden maar heb je geen zin, tijd of kaas gegeten van de zzp belasting? 

Kies dan voor ons basic boekhoudpakket zonder de app, waarbij we alleen jouw belastingen verzorgen.

CheapAccounting: dé boekhouder voor jouw bedrijf in Den Bosch

Bij CheapAccounting kunnen wij de kosten laag houden, omdat wij werken met geautomatiseerde software. Hierdoor hoef jij niet de hoofdprijs te betalen, maar kun je wel optimaal gebruik maken van onze services. Via onze app kun je gemakkelijk bonnen en facturen inboeken. Je maakt een foto of kiest een bestand van je laptop of telefoon, kiest voor inkoopfactuur of verkoopfactuur en het is meteen geregeld! Handig voor onderweg. Door het gebruik van de app heb je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Ga niet verder op zoek naar een boekhouder in Den Bosch, maar neem een kijkje op onze website en neem gerust contact op voor meer informatie!

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

Nabij Den Bosch vind je ons boekhoudkantoor

Het voordeel bij CheapAccounting is dat je zelf bepaalt welke zaken je uit handen geeft. Wij kunnen bijvoorbeeld voor jouw onderneming de btw-aangifte en de inkomstenbelasting regelen, maar ook wat meer uitgebreidere zaken zoals het voeren van loonadministratie, het maken van maandrapportages en jaarrekeningen en het doen van aangifte van vennootschapsbelasting.

Door ons aanbod kun je zelf kiezen wat je uitbesteedt. Hierdoor houd je geld en tijd over om succesvol te ondernemen. Geen enkele boekhouder in Den Bosch zal zo efficiënt en goedkoop jouw financiële administratie regelen.

Voordelige boekhouding in Den Bosch

Je financiële administratie aan CheapAccounting uitbesteden betekent dat jij alleen je bonnetjes en facturen aan ons instuurt: wij regelen de rest. Je kunt overal factureren door de handige app te gebruiken. Of je nu via je laptop of telefoon werkt: jij uploadt je bonnen en wij verwerken deze in je boekhouding. Door het aanbod aan diverse pakketten kun je zelf bepalen wat het best bij jouw onderneming past en hierdoor houd jij meer tijd over om je te richten op het succes van je bedrijf! Kortom: ons boekhoudkantoor voor jouw bedrijf in Den Bosch denkt met jou mee, ondersteunt je en dat ook nog eens voor de best mogelijke prijs!

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.