Boekhouder Eindhoven

Je boekhouding uitbesteden en advies krijgen bij ondernemersvragen: een partner die met je meedenkt, ondersteuning biedt en dit ook nog eens doet voor de best mogelijke prijs.​ De boekhouder in Eindhoven maakt het mogelijk.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

€ 19.99

Per maand

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden geeft jou tijd en energie voor wat je het beste doet: focus op de groei van je bedrijf!​

Vul 4x per jaar  een template in met de transacties van je onderneming (verkopen/inkopen) en wij doen de belastingaangifte bij de Belastingdienst.  

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Zo benut je alle ondernemersvoordelen en betaal je nooit teveel!

Binnen 6 weken na het einde van het jaar krijg je van ons een overzicht met de jaarcijfers van jouw onderneming.

€ 65

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen. 

Verkoopfacturen kun je onbeperkt maken en versturen via de app. Verkoopfacturen die je buiten de app maakt, verwerken wij voor € 0,45 per stuk.

In dit boekhoudpakket verwerken we 10 inkoopfacturen per maand. Ga je hieroverheen, dan betaal je € 0,45 per extra inkoopfactuur.

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

€ 95

Per maand

Makkelijker kunnen wij het zeker maken: je financiële administratie uitbesteden en laten inrichten zoals de Fiscus dat wil.

Verkoopfacturen kun je onbeperkt maken en versturen via de app. Verkoopfacturen die je buiten de app maakt, verwerken wij voor € 0,45 per stuk.

In dit boekhoudpakket verwerken we 20 inkoopfacturen per maand. Ga je daar overheen, dan betaal je € 0,45 per extra inkoopfactuur.

Met ons online boekhoudprogramma heb je overal inzicht in je bedrijfsadministratie. Met de handige app kan je boekhouden direct vanaf je mobiel.

Een offerte en factuur is eenvoudig gemaakt, verzonden en direct verwerkt in je online administratie. 

De omzetbelasting of btw-aangifte laten doen kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen: Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

€ 125

Per maand

Wij verwerken je financiële administratie dagelijks (afschrijvingen maandelijks). Zo heb jij real-time inzicht in de resultaten van je onderneming.

Verkoopfacturen kun je onbeperkt maken en versturen via de app. Verkoopfacturen die je buiten de app maakt, verwerken wij voor € 0,45 per stuk.

In dit boekhoudpakket verwerken we 30 inkoopfacturen per maand. Ga je daaroverheen, dan betaal je € 0,45 per extra inkoopfactuur.

Met het online boekhoudprogramma kun je op je computer of via je telefoon direct en overal je administratie inzien en bijwerken. 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden voorkomt fouten en bespaart tijd en geld. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en terugkrijgen/betalen.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar! 

Elke maand ontvang je duidelijk, op maat gemaakte rapportages van Cheapaccounting. Zo krijg je meer inzicht in de prestaties van je onderneming en zo helpen wij je verder.

Voor een zzp’er of eenmanszaak is de jaarrekening opstellen niet verplicht. Hoewel banken er soms naar vragen bij een hypotheekaanvraag. 

Heb je een kleine BV of VOF dan kan dit goedkope boekhoudpakket met jaarrekening een uitkomst bieden.

Betaal € 35 extra per maand en ontvang in je pakket ook een professionele, responsive website: het visitekaartje voor je bedrijf. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en voorwaarden. 

Laat je goed informeren

Als je een kijkje wilt nemen in de app of benieuwd bent naar hoe je boekhouding uitbesteden werkt, neem dan contact met ons op. Maak kennis met onze online boekhouder en service: we helpen je graag. Een boekhouder Eindhoven vinden en dan nog eens de kleinste prijs voor de beste service betalen? Ja dat kan! 

Veelgestelde vragen

Wij doen niet aan moeilijk. Vaak worden er allerlei ingewikkelde termen bijgehaald wanneer het gaat om het oplossen van een probleem. 

De boekhouding en belastingaangiftes van zelfstandigen en kleine ondernemingen zijn vaak simpel en hoeven niet de hoofdprijs te kosten – mits je de processen goed hebt ingericht. En dat hebben we: 

Met onze software is geautomatiseerd wat kan. Onze processen zijn toe te passen op 90% van alle ondernemingen tot 50 medewerkers. 

Het is niet voor niets dat gerenommeerde accountantsorganisaties onze diensten afnemen.

Vaster dan vast: eenmaal een prijs afgegeven mag je er 100% vanuit gaan dat het dat is. Uiteraard hanteren wij wel bepaalde voorwaarden. Het is belangrijk om af te stemmen wat de grootte is van je onderneming en of deze binnen de pakketten past. 

Nee. De opstartkosten voor de inrichting zijn voor ons.

Neen. We ondersteunen alleen freelancers en kleinere ondernemingen. Uiteraard helpen we je wel graag om een geschikte dienstverlener te vinden. Mail ons en we voorzien je van tips. We adviseren altijd ons zusterbedrijf SALKIN Finance. Een bedrijfskundig adviseur met aandacht voor strategie maar ook een optimale insteek voor accounting en belastingen.

Een online boekhouder

Je administratie uitbesteden aan CheapAccounting is heel makkelijk: je stuurt inkoop- en verkoopfacturen door naar je persoonlijke postbus en wij doen de rest. Een foto maken van je factuur of direct factureren in de boekhoud app maakt het nog makkelijker.

Heb je een eenmanszaak of onderneming tot 50 werknemers, dan kun je jouw administratie door ons laten verzorgen. De goedkoopste boekhouder van Eindhoven maakt het mogelijk. 

 

Online boekhouden bij CheapAccounting betekent meer inzicht en gemak. Wij verwerken jouw administratie. Het enige dat jij hoeft te doen is je bonnetjes en facturen insturen.

Met de boekhoud app kun je een offerte opstellen of factuur maken en deze direct in de juiste vorm en je eigen huisstijl verzenden naar klanten. Je krijgt meer inzicht in je boekhouding en zo kun jij succesvol ondernemen!

 

Naast je financiële administratie doen we ook je belastingen. Elk kwartaal zetten we de btw-aangifte of omzetbelasting voor je klaar. Ook kun je bij ons de inkomstenbelasting laten doen. Of ga een stapje verder en laat een jaarrekening opstellen. Je belastingaangiften uitbesteden aan een boekhouder in Eindhoven? We leveren de gegarandeerd de beste prijs en de beste service!

Jaarcijfers en advies

Al vanaf het goedkoopste boekhoudpakket zorgen wij voor duidelijke jaarcijfers. Met inzicht in de resultaten van je onderneming kun je risico’s zien, kansen pakken en je bedrijf vooruit helpen.

Wij staan voor je klaar. Heb je vragen over ondernemen, je belastingen of administratie uitbesteden? Laat het ons dan weten. Bel of mail, of plan een online afspraak.

Onze kennishoek

De KOR 2020

De KOR 2020 De kleineondernemersregeling verandert De kleineondernemersregeling (KOR) in de btw-regelgeving verandert per 1 januari 2020. In plaats van een belastingvermindering komt er een

Read More »
Scroll naar top

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.