zzp-boekhouder-275

Jouw boekhouder in Eindhoven: CheapAccounting

Je hebt passie voor ondernemen, werkt als ZZP’er of je hebt een kleine onderneming: een prachtig vak. Helaas komen er vaak ook zaken bij kijken die minder leuk zijn, zoals de boekhouding. Niet iedere ondernemer heeft hier kennis over, tijd voor of zin in. Bij CheapAccounting kunnen wij ons dat goed voorstellen en daarom bieden wij de mogelijkheid om (een deel van) jouw financiële administratie over te nemen. De boekhouding voor jouw bedrijf in Eindhoven was nog nooit zo makkelijk geweest. Het enige wat jij hoeft te doen is bonnen en facturen in onze app uploaden en wij doen de rest! Voor meer informatie over onze diensten, kun je terecht op onze website.

De boekhouding goed geregeld

Cheapaccounting.nl is een online boekhouder voor de zelfstandige zonder personeel (zzp) en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest.
Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.
Vorige slide
Volgende slide

Alleen wat je écht nodig hebt

Wil je jouw administratie zelf bijhouden maar heb je geen zin, tijd of kaas gegeten van de zzp belasting? 

Kies dan voor ons basic boekhoudpakket zonder de app, waarbij we alleen jouw belastingen verzorgen.

Voor de boekhouding van jouw onderneming in omgeving Eindhoven

CheapAccounting biedt verschillende mogelijkheden voor jouw onderneming. Wij kunnen kleine zaken uit handen nemen, zoals bijvoorbeeld het doen van de btw-aangifte of de inkomstenbelasting, maar als je je volledige financiële administratie uit handen wilt geven, dan kan dat natuurlijk ook. Jij uploadt je bonnen en facturen en wij verwerken ze in je financiële administratie. Ook kun je met ons programma facturen en offertes maken. Dit kan zowel via onze website op de computer of via onze handige mobiele app. Zo heb je geen boekhouder in Eindhoven nodig voor jouw bedrijf, maar regel je alles online.

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

CheapAccounting: boekhoudkantoor in Eindhoven

Bij ons boekhoudkantoor in Eindhoven staat de deur altijd open om persoonlijk te informeren naar onze opties. Even bellen van tevoren is dan wel handig. Ook is er de mogelijkheid om onze app een keer uit te proberen. Hiervoor kun je ook via de website een afspraak maken. Als je eenmaal hebt gezien hoe het werkt, zul je overtuigd zijn de boekhouding voor jouw bedrijf in Eindhoven bij

CheapAccounting uit te laten voeren. Je bespaart tijd en kosten wanneer je gebruik maakt van onze app, omdat je alleen gegevens aan hoeft te leveren en wij doen de rest. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de website, mail of telefoon.

Kom langs voor jouw boekhouding bij ons kantoor in Eindhoven

Hoe fijn is het om je niet de hele tijd bezig te moeten houden met je financiële administratie? Een partner die meedenkt en advies geeft voor de laagst mogelijke prijs: bij CheapAccounting is dat mogelijk. Wij zijn een online boekhouder voor de ZZP’er en zelfstandig ondernemer met 1-50 werknemers. Ons boekhoudkantoor in Eindhoven kan heel veel voor jou betekenen. Jij bepaalt welke diensten je door ons laat uitvoeren door een pakket te kiezen. Deze pakketten variëren van basic tot zeer uitgebreid. Door onze diensten houd jij meer tijd over om succesvol te ondernemen en bespaar je ook nog eens veel geld. Alles meteen geregeld!

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.