Boekhouder Eindhoven

Je boekhouding uitbesteden en advies krijgen bij ondernemersvragen: een partner die met je meedenkt, ondersteuning biedt en dit ook nog eens doet voor de best mogelijke prijs.​ De boekhouder in Eindhoven maakt het mogelijk.
Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. Met tevredenheidsgarantie. De boekhouder Eindhoven maakt het mogelijk.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen.

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten. Je bespaart gemiddeld minimaal € 7.500,- per jaar. Boekhouder in Eindhoven nodig? Ga voor fiscaal optimaal.

Laat je goed informeren

Als je een kijkje wilt nemen in de app of benieuwd bent naar hoe je boekhouding uitbesteden werkt, neem dan contact met ons op. Maak kennis met onze online boekhouder en service: we helpen je graag. Een boekhouder Eindhoven vinden en dan nog eens de kleinste prijs voor de beste service betalen? Ja dat kan! 

Veelgestelde vragen

Wij doen niet aan moeilijk. Vaak worden er allerlei ingewikkelde termen bijgehaald wanneer het gaat om het oplossen van een probleem. 

De boekhouding en belastingaangiftes van zelfstandigen en kleine ondernemingen zijn vaak simpel en hoeven niet de hoofdprijs te kosten – mits je de processen goed hebt ingericht. En dat hebben we: 

Met onze software is geautomatiseerd wat kan. Onze processen zijn toe te passen op 90% van alle ondernemingen tot 50 medewerkers. 

Het is niet voor niets dat gerenommeerde accountantsorganisaties onze diensten afnemen.

Vaster dan vast: eenmaal een prijs afgegeven mag je er 100% vanuit gaan dat het dat is. Uiteraard hanteren wij wel bepaalde voorwaarden. Het is belangrijk om af te stemmen wat de grootte is van je onderneming en of deze binnen de pakketten past. 

Nee. De opstartkosten voor de inrichting zijn voor ons.

Neen. We ondersteunen alleen freelancers en kleinere ondernemingen. Uiteraard helpen we je wel graag om een geschikte dienstverlener te vinden. Mail ons en we voorzien je van tips. We adviseren altijd ons zusterbedrijf SALKIN Finance. Een bedrijfskundig adviseur met aandacht voor strategie maar ook een optimale insteek voor accounting en belastingen.

Een online boekhouder

Je administratie uitbesteden aan CheapAccounting is heel makkelijk: je stuurt inkoop- en verkoopfacturen door naar je persoonlijke postbus en wij doen de rest. Een foto maken van je factuur of direct factureren in de boekhoud app maakt het nog makkelijker.

Heb je een eenmanszaak of onderneming tot 50 werknemers, dan kun je jouw administratie door ons laten verzorgen. De goedkoopste boekhouder van Eindhoven maakt het mogelijk. 

 

Online boekhouden bij CheapAccounting betekent meer inzicht en gemak. Wij verwerken jouw administratie. Het enige dat jij hoeft te doen is je bonnetjes en facturen insturen.

Met de boekhoud app kun je een offerte opstellen of factuur maken en deze direct in de juiste vorm en je eigen huisstijl verzenden naar klanten. Je krijgt meer inzicht in je boekhouding en zo kun jij succesvol ondernemen!

 

Naast je financiële administratie doen we ook je belastingen. Elk kwartaal zetten we de btw-aangifte of omzetbelasting voor je klaar. Ook kun je bij ons de inkomstenbelasting laten doen. Of ga een stapje verder en laat een jaarrekening opstellen. Je belastingaangiften uitbesteden aan een boekhouder in Eindhoven? We leveren de gegarandeerd de beste prijs en de beste service!

Jaarcijfers en advies

Al vanaf het goedkoopste boekhoudpakket zorgen wij voor duidelijke jaarcijfers. Met inzicht in de resultaten van je onderneming kun je risico’s zien, kansen pakken en je bedrijf vooruit helpen.

Wij staan voor je klaar. Heb je vragen over ondernemen, je belastingen of administratie uitbesteden? Laat het ons dan weten. Bel of mail, of plan een online afspraak.

Gericht advies

Doelstellingen, strategie en uitvoering. Kijk eens bij SALKIN Finance!