zzp-boekhouder-275

Op zoek naar een boekhouder in omgeving Helmond?

Als ondernemer heb je vaak passie voor je vak. Je wilt je product of dienst constant verbeteren. Hoe fijn zou het dan zijn om dat te doen met een ervaren partner aan je zijde die voor jou de boekhouding regelt? CheapAccounting is een online boekhouder die ZZP-ers en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers helpt bij de financiële administratie. Dé boekhouder voor jouw bedrijf in Helmond! Of je nu enkele administratieve zaken uit handen wilt geven of het grootste deel van de financiële administratie door ons wilt laten doen: hier ben je aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De boekhouding goed geregeld

Cheapaccounting.nl is een online boekhouder voor de zelfstandige zonder personeel (zzp) en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest.
Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.
Vorige slide
Volgende slide

Alleen wat je écht nodig hebt

Wil je jouw administratie zelf bijhouden maar heb je geen zin, tijd of kaas gegeten van de zzp belasting? 

Kies dan voor ons basic boekhoudpakket zonder de app, waarbij we alleen jouw belastingen verzorgen.

De boekhouding voor jouw bedrijf in Helmond verzorgen wij

Bij CheapAccounting bieden wij verschillende pakketten aan. Je kunt ervoor kiezen om ons de btw-aangifte en de inkomstenbelasting te laten verzorgen, maar wij voeren ook loonadministratie, maken maandrapportages en jaarrekeningen en doen bijvoorbeeld aangifte vennootschapsbelasting. Van basic pakket tot zeer uitgebreid pakket, er is ruime keuze. Daarnaast geven wij ook kundig advies om jou te helpen bij je onderneming. Zo bepaal jij dus zelf hoeveel je uit handen wilt geven en wat jouw budget is dat daarbij past. Benieuwd wat onze pakketten precies inhouden? Neem een kijkje op de website! Ook kun je altijd mailen of bellen voor meer informatie of overige vragen.

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

Hét boekhoudkantoor in omgeving Helmond

Wanneer je voor CheapAccounting kiest voor online boekhouding voor jouw bedrijf in Helmond, bespaar je geld, tijd en krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Je houdt aan het eind van de rit meer tijd over, omdat wij jouw boekhouding bijhouden en daardoor heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Daarnaast houd je ook nog eens geld over. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten waar je zelf wellicht niet aan zou denken. Bovenal is het online boekhouden bij

CheapAccounting eenvoudig: overal waar je internet hebt kun je via de website of app je offertes, facturen en bonnen bijhouden en invoeren en vervolgens verwerken wij deze. Eenvoudig, goedkoop en ideaal!

Wij verwerken jouw financiële administratie als boekhouder in omgeving Helmond

De boekhouding voor jouw bedrijf in Helmond door ons laten uitvoeren is altijd een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld overal factureren: je kiest je soort bon, inkoopfactuur of verkoopfactuur, je maakt een foto of kiest uit bestanden op je laptop of telefoon en je boekt ze direct in! Handig voor onderweg. CheapAccounting verwerkt de factuur in je boekhouding en het is geregeld. Wij werken op ons boekhoudkantoor nabij Helmond met ervaren, kundige, jonge mensen die jou graag helpen bij het doen van de financiële administratie en belastingen. Mocht je een kijkje willen nemen in onze app hoe boekhouding uitbesteden werkt, dat kan! Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we je graag!

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.