zzp-boekhouder-275

Jouw boekhouder in Nijmegen: CheapAccounting

Als online boekhouder begrijpen wij dat het soms lastig is om tijd en zin te vinden voor de financiële administratie van je onderneming. Jij wilt het liefst ondernemen, hebt passie voor je werk en geeft liever wat zaken uit handen. CheapAccounting zorgt ervoor dat jij kan ondernemen met een ervaren partner aan je zijde. Wij verzorgen de boekhouding jouw onderneming in Nijmegen. Omdat wij veelal met geautomatiseerde software werken, kunnen wij de kosten laag houden. Hierdoor houd jij aan het eind van de rit geld over om weer in jouw onderneming te steken. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

De boekhouding goed geregeld

Cheapaccounting.nl is een online boekhouder voor de zelfstandige zonder personeel (zzp) en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest.
Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.
Vorige slide
Volgende slide

Alleen wat je écht nodig hebt

Wil je jouw administratie zelf bijhouden maar heb je geen zin, tijd of kaas gegeten van de zzp belasting? 

Kies dan voor ons basic boekhoudpakket zonder de app, waarbij we alleen jouw belastingen verzorgen.

CheapAccounting als boekhouder voor jouw bedrijf in Nijmegen

Zoek niet verder naar een boekhoudkantoor in Nijmegen! CheapAccounting verzorgt online jouw boekhouding. Door het uitbesteden van (een deel van) je boekhouding heb jij meer tijd over om écht succesvol te ondernemen. Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Je kunt met onze app overal online boekhouden. Daarnaast benutten wij alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten, zodat je nooit teveel betaalt. Wij bieden verschillende pakketten aan, zodat er voor iedereen wel iets bij zit. Jij bepaalt zelf wat je uit handen geeft en wat voor budget je daarvoor vrijmaakt. Kijk voor meer informatie op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op via email of telefoon.

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

Boekhouding in Nijmegen was nog nooit zo makkelijk!

Met onze app kun je gemakkelijk via je laptop of telefoon bonnetjes en facturen inboeken. Je hebt hiervoor geen boekhoudkantoor in Nijmegen nodig, maar je regelt het via CheapAccounting. Je kiest het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur, maakt een foto of kiest een bestand van je laptop of telefoon en uploadt deze. Handig voor onderweg! CheapAccounting verwerkt de factuur in je boekhouding en alles is geregeld.

Dé online boekhouder voor jouw bedrijf in Nijmegen zorgt ervoor dat jouw administratie en belastingen voor een vaste prijs per maand goed geregeld zijn. Door gebruik te maken van ons online boekhoudprogramma, houd jij meer tijd en geld over voor je onderneming. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

Bezoek ons boekhoudkantoor nabij Nijmegen

CheapAccounting is een online boekhouder met een kantoor in Eindhoven. Wij werken veelal digitaal, maar na afspraak ben je zeker welkom om te sparren bij ons op kantoor. Onze verschillende boekhoudpakketten maken het mogelijk om te kiezen welke diensten je voor jouw onderneming uit handen geeft. De boekhouding voor jouw bedrijf in Nijmegen is in no-time op orde met onze app. Of je nu alleen de btw-aangifte en inkomstenbelasting wil laten doen, of je wil een groot deel van de financiële administratie en bijvoorbeeld de loonadministratie laten voeren: het kan allemaal bij CheapAccounting. De verschillende mogelijkheden vind je op onze website.

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.