zzp-boekhouder-275

Jouw boekhouder in Tilburg: CheapAccounting

Ondernemen is een vak apart en er komt vaak veel passie bij kijken. Hoe fijn is het als je je helemaal kunt focussen op het ondernemen zonder je te veel bezig te moeten houden met de financiële administratie? CheapAccounting kan hierin voor jou een grote rol spelen! Door te kiezen voor online boekhouding voor jouw bedrijf in Tilburg bespaar je jezelf tijd, geld en moeite. Wij zijn een partner die met je meedenkt, ondersteuning biedt en daarvoor betaal je zeker niet de hoofdprijs. Bij ons zijn er talloze mogelijkheden, dus jij bepaalt welke zaken je aan ons uitbesteedt en wat voor budget je daarvoor beschikbaar hebt.

De boekhouding goed geregeld

Cheapaccounting.nl is een online boekhouder voor de zelfstandige zonder personeel (zzp) en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest.
Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.
Vorige slide
Volgende slide

Alleen wat je écht nodig hebt

Wil je jouw administratie zelf bijhouden maar heb je geen zin, tijd of kaas gegeten van de zzp belasting? 

Kies dan voor ons basic boekhoudpakket zonder de app, waarbij we alleen jouw belastingen verzorgen.

Op zoek naar een boekhouder in Tilburg?

Zoek dan niet verder! CheapAccounting is een online boekhoudkantoor dat graag voor jouw bedrijf in Tilburg de financiële administratie verzorgt. Wij bieden verschillende pakketten aan, van basic tot zeer uitgebreid. Of je nu door ons alleen de btw-aangifte en inkomstenbelasting wilt laten uitvoeren, of ook maandrapportages, jaarrekeningen en het bijhouden van de loonadministratie: bij ons is ontzettend veel mogelijk. Ook voor het verkrijgen van kundig advies ben je bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over de pakketten of over onze diensten, neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

CheapAccounting: jouw boekhouder in omgeving Tilburg

De boekhouding voor jouw bedrijf in Tilburg is wellicht iets waar je enorm tegenop ziet en eigenlijk geen tijd voor vrij wilt maken. Dit kunnen wij ons heel goed voorstellen! Een ondernemer moet écht kunnen ondernemen en niet te veel geld en tijd moeten besteden aan de financiële administratie. Ons boekhoudprogramma zorgt ervoor dat jij met de app gemakkelijk bonnen en facturen kunt inboeken. Je kiest het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur, maakt een foto of kies uit je bestanden op je laptop of telefoon en het is direct ingeboekt. Alles meteen geregeld, handig voor onderweg!

CheapAccounting verwerkt de factuur in de boekhouding en via de app krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Ga niet op zoek naar een boekhoudkantoor in Tilburg, maar regel het online bij ons!

Contact opnemen met ons boekhoudkantoor nabij Tilburg

Wanneer je bij CheapAccounting je online boekhouding regelt, bespaar je veel tijd en geld. Boekhouding uitbesteden is dus zeker een meerwaarde. Aan het eind van het liedje houd je tijd en geld over om écht succesvol te kunnen ondernemen. Daarnaast biedt onze app de mogelijkheid om waar en wanneer je maar wilt te kunnen online boekhouden. Een boekhouder in Tilburg is niet meer nodig, want je hebt alles wat je nodig hebt bij ons digitaal. Wil je een kijkje nemen in de app of ben je benieuwd naar hoe je boekhouding uitbesteden werkt? Neem dan gerust contact met ons op via de website, email of telefoon.

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.