zzp-boekhouder-275

Jouw boekhouder in Veghel: CheapAccounting

Ondernemen is een passie, iets waar je helemaal voor gaat. Maar die financiële administratie en boekhouding? Dat vindt niet iedereen even leuk. Het liefst zou je al je kostbare tijd besteden aan het laten groeien van je bedrijf, niet aan het invullen van cijfertjes. Kies er daarom voor om je boekhouding in Veghel uit te besteden aan CheapAccounting. Wij hebben een website en app ontwikkeld waarmee je heel gemakkelijk digitaal kunt boekhouden. Je krijgt inzicht in de resultaten van je onderneming en kan door ons een gedegen administratie laten bijhouden. Stuur slechts je facturen en bonnetjes in, en wij doen de rest! Zo heb jij je eigen online boekhouder in Veghel, en dat allemaal voor een fijne prijs.

De boekhouding goed geregeld

Cheapaccounting.nl is een online boekhouder voor de zelfstandige zonder personeel (zzp) en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest.
Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.
Vorige slide
Volgende slide

Alleen wat je écht nodig hebt

Wil je jouw administratie zelf bijhouden maar heb je geen zin, tijd of kaas gegeten van de zzp belasting? 

Kies dan voor ons basic boekhoudpakket zonder de app, waarbij we alleen jouw belastingen verzorgen.

Een digitaal boekhoudkantoor voor Veghel

Hoe fijn zou het zijn als je een betrouwbare partner hebt voor je boekhouding in Veghel? Iemand die met je meedenkt, ondersteuning biedt als het nodig is, en dat voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij CheapAccounting aan het juiste adres. Wij zijn een volledig digitaal boekhoudkantoor voor Veghel. We maken gebruik van handige, geautomatiseerde boekhoudingssoftware, waar alles snel en gemakkelijk mee geregeld kan worden. Dit zorgt ervoor dat wij jouw enorm veel kosten besparen. Geen dure uurtarieven voor een boekhouder in Veghel, maar gewoon de beste prijs voor wat je werkelijk nodig hebt. Zo houd jij geld over en heb je een professionele en overzichtelijke administratie.

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

CheapAccounting ondersteunt jouw bedrijf

Ga de samenwerking aan met CheapAccounting en krijg een online boekhoudprogramma, plus online boekhouder tot jouw beschikking. Wij ondersteunen jou om een gedegen administratie voor elkaar te krijgen. Jij hebt zelf in de hand hoeveel je aan ons uitbesteedt. Wij bieden diverse pakketten aan voor verschillende prijzen.

Je kunt je gehele financiële administratie door ons laten uitvoeren, compleet met jaarrekening, loonadministratie en maandrapportages. Maar je kunt er ook voor kiezen om alleen je aangiftes door CheapAccounting te laten uitvoeren, en de rest zelf te doen. Jij bepaalt hoeveel je uitgeeft aan je boekhouding in Veghel.

Kies voor CheapAccounting en bespaar

Als je kiest voor CheapAccounting als jouw boekhouder in Veghel, dan bespaar je tijd, geld én moeite. Zo houd je meer tijd en geld over om te stoppen in jouw onderneming. Wij zijn een jong bedrijf dat veel kennis en ervaring heeft opgebouwd met boekhouden, en nemen graag deze taak van jou over. Bij ons krijg je de beste kwaliteit boekhouding, voor de laagst mogelijke prijs. Je boekhouding uitbesteden hoeft helemaal niet duur te zijn, dat bewijst CheapAccounting. Ben je benieuwd naar hoe het werkt? Bekijk onze website of neem gerust eens contact met ons op!

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.