zzp-boekhouder-275

Jouw boekhouder in Zutphen: CheapAccounting

Ondernemen met een ervaren partner aan je zijde die de boekhouding in Zutphen regelt. Klinkt jou dat goed in de oren? Dan kan CheapAccounting de keuze zijn voor jou! Wij zijn een online boekhouder voor ZZP’ers en zelfstandig ondernemers met één tot vijftig werknemers. Wij snappen dat als kleine ondernemer het soms lastig kan zijn om alle financiële administratie zelf te doen. Daarom nemen wij het graag voor je uit handen. Jij bepaalt zelf welk deel van de administratie je door ons laat uitvoeren, of dat je alles door ons laat regelen. Jij weet namelijk het beste welk budget je hiervoor over hebt en wat jouw bedrijf nodig heeft. Kies voor online boekhouden met CheapAccounting en bespaar jezelf een hoop tijd, geld én moeite.

De boekhouding goed geregeld

Cheapaccounting.nl is een online boekhouder voor de zelfstandige zonder personeel (zzp) en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest.
Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.
Vorige slide
Volgende slide

Alleen wat je écht nodig hebt

Wil je jouw administratie zelf bijhouden maar heb je geen zin, tijd of kaas gegeten van de zzp belasting? 

Kies dan voor ons basic boekhoudpakket zonder de app, waarbij we alleen jouw belastingen verzorgen.

CheapAccounting: het online boekhoudkantoor voor Zutphen

Voor een goede boekhouder in Zutphen hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Dat bewijst CheapAccounting. Wij hebben alle kennis en ervaring van een ander boekhoudkantoor in Zutphen, maar bij ons krijg je kwaliteit voor een lage prijs. Doordat wij enkel online werken, en onze eigen geautomatiseerde boekhoudsoftware gebruiken, kunnen wij de kosten laag houden. Via onze website en app kun je eenvoudig facturen en bonnetjes inboeken. Maak er bijvoorbeeld een foto van of upload een bestand van je telefoon of laptop. Zelfs onderweg kun je facturen uploaden via de app, als je maar internet hebt. Daarbij heb je altijd en overal inzicht in de resultaten van je onderneming. Ben je benieuwd naar onze online services? Neem contact op en je kunt alvast een demo uitproberen.

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

Bepaal zelf wat jouw boekhouder in Zutphen voor je regelt

Wat CheapAccounting zo handig maakt, is dat jij zelf kan bepalen hoeveel je eraan uitgeeft en welke zaken je uitbesteedt. We kunnen bijvoorbeeld alleen maar je belastingaangiftes doen, maar je kunt ons ook inschakelen voor wat meer uitgebreide zaken, zoals de loonadministratie of een jaarrekening opstellen. Jij kiest wat je door ons wilt laten doen, en daar betaal je dan ook alleen voor.

Wij bieden diverse pakketten aan voor vaste tarieven, van een basispakket tot een uitgebreid pakket. Kies het pakket dat bij jou past en merk hoe gemakkelijk CheapAccounting is!

Voordelige boekhouder Zutphen

Je kunt gemakkelijk en voordelig je financiële administratie uitbesteden aan CheapAccounting. Je hoeft slechts je bonnetjes en facturen in te boeken, en wij regelen de rest. Gebruik onze handige app of bekijk je administratie op de website. CheapAccounting is inzichtelijk, eenvoudig én goedkoop. Voor een fijne prijs kun jij werk uit handen geven, waardoor jij meer tijd over hebt voor hetgeen waar je het écht voor doet: ondernemen en jouw bedrijf laten groeien. Meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.