zzp-boekhouder-275

CheapAccounting: jouw ZZP boekhouder

Ben jij ZZP’er? Dan weet je als geen ander dat het zelfstandig ondernemerschap over het algemeen een prachtig vak is. Er komen alleen ook zaken bij kijken die je wellicht minder leuk vindt, maar die wel moeten. Je boekhouding bijvoorbeeld. Er zijn maar weinig ondernemers die daar echt heel blij van worden. Je hebt er misschien helemaal geen tijd voor en de tijd die je er in steekt, had je ook in je klanten, prospects en producten of diensten kunnen steken. Daarnaast is het voeren van een gedegen boekhouding ook iets waar je enige kennis van moet hebben. Gedoe met de Belastingdienst wil je vooral vermijden. Het is dan ook een goed idee om CheapAccounting als jouw boekhouder voor ZZP in te schakelen.

De boekhouding goed geregeld

Cheapaccounting.nl is een online boekhouder voor de zelfstandige zonder personeel (zzp) en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest.
Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.
Vorige slide
Volgende slide

Alleen wat je écht nodig hebt

Wil je jouw administratie zelf bijhouden maar heb je geen zin, tijd of kaas gegeten van de zzp belasting? 

Kies dan voor ons basic boekhoudpakket zonder de app, waarbij we alleen jouw belastingen verzorgen.

Online boekhouden ZZP

Online boekhouden voor ZZP kun je uitbesteden aan CheapAccounting. Je bepaalt hierbij zelf hoeveel je van je boekhouding uit handen geeft. Je kunt er ook voor kiezen om alleen het online boekhoudprogramma gebruiken. Heb je dan toch vragen of loop je ergens op vast, dan adviseren wij je graag. Naast het volledig uit handen geven van de financiële administratie, zit je bij ons ook goed wanneer je alleen de BTW-aangifte, de aangifte omzetbelasting en/of het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting uit handen wil geven. Ook bij de verplichting van het deponeren van een jaarrekening, kies je voor de kennis en ervaring van CheapAccounting.

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

Volledige kennis van boekhouding voor ZZP

De term ‘Goedkoop is duurkoop’ is op CheapAccounting niet van toepassing. Wij hebben bijzonder veel kennis in huis en weten de regels altijd op de voor jou meest gunstige manier toe te passen. Doordat wij de boekhouding voor ZZP volledig online voeren, weten we de tarieven scherp te houden. Zo krijg je de beste kwaliteit voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Bij CheapAccounting kun je rekenen op een waterdichte boekhouding voor ZZP. Het enige dat jij hoeft te doen, is je facturen en bonnetjes in te sturen.

Wij verwerken ze direct in je financiële administratie. Je kunt ons boekhoudprogramma ook gebruiken voor het maken van facturen en offertes. Je bepaalt zelf of je dit via de computer of met behulp van onze handige mobiele app doet.

Contact opnemen met onze ZZP boekhouder

Ons boekhoudprogramma geeft je in realtime een overzicht van de bedrijfsresultaten. We bieden je als ZZP boekhouder verschillende pakketten aan, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om zelf je financiële administratie te voeren en ons je belastingaangiften te laten verzorgen. Het meest uitgebreide pakket kies je wanneer CheapAccounting ook je loonadministratie mag bijhouden en aangifte kan doen van bijvoorbeeld vennootschapsbelasting. Het is aan jou welke diensten je uit handen geeft en welk budget je ervoor vrijmaakt. Bij het meest uitgebreide pakket krijg je ook een responsieve website, geheel aangepast op je huisstijl. Ben je benieuwd wat we als ZZP boekhouder voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.