zzp-boekhouder-275

Op zoek naar een boekhouder voor jouw autohandel?

Door te kiezen voor het digitaal boekhouden voor jouw autohandel bij CheapAccounting bespaar je veel kosten en tijd. Als ondernemer in de autohandel is het belangrijk om een goede boekhouder te hebben. Wij kunnen jou hierbij helpen! Veiligheid, duurzaamheid en fiscaliteit zijn in de autohandel behoorlijke uitdagingen. Door de financiële administratie uit te besteden aan ons, heb jij meer tijd om je passie uit te voeren binnen jouw bedrijf. Het boekhouden van jouw autohandel regelen wij, zodat jij kosten, energie en tijd bespaart. Dit biedt de mogelijkheid om zo efficiënt mogelijk te werken en je niet bezig te moeten houden met bijvoorbeeld de constant veranderende fiscale regels.

De boekhouding goed geregeld

Cheapaccounting.nl is een online boekhouder voor de zelfstandige zonder personeel (zzp) en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest.
Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.
Vorige slide
Volgende slide

Alleen wat je écht nodig hebt

Wil je jouw administratie zelf bijhouden maar heb je geen zin, tijd of kaas gegeten van de zzp belasting? 

Kies dan voor ons basic boekhoudpakket zonder de app, waarbij we alleen jouw belastingen verzorgen.

Ook de boekhouding van jouw autohandel verzorgen wij

Wij kunnen ons voorstellen dat jij als ondernemer in de autohandel liever niet urenlang sleutelt aan resultatenberekeningen of de inkomstenbelasting. De boekhouding van jouw autohandel besteed je dan ook liever uit aan een bedrijf dat bezit over veel kennis. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij regelen jouw financiële administratie en geven advies bij ondernemersvragen. Door onze kundige mensen zijn wij perfect in staat om voor een goedkope prijs jouw administratie uit te voeren. Ons programma kan ook gebruikt worden voor het maken van facturen en offertes en je kan ervoor kiezen om dit ofwel via de computer te doen, ofwel via onze handige mobiele app.

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

Boekhouden van jouw autohandel: wat doen wij voor je?

Bij CheapAccounting kunnen wij op verschillende manieren iets voor jou betekenen. We kunnen een gedeelte van je administratie overnemen door bijvoorbeeld alleen de btw-aangifte en de inkomensbelasting voor je te regelen, maar mocht je meer uit handen willen geven, dan voeren wij bijvoorbeeld ook de loonadministratie uit en leveren maandreportages en jaarrekeningen. Onze verschillende pakketten staan op onze website, maar de daarbij behorende prijs en de opties.

Naast deze pakketten geven wij ook kundig advies, want hoe fijn is het om een partner te hebben die met je meedenkt? Neem gerust een kijkje en bij overige vragen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

CheapAccounting: ook voor het boekhouden van jouw autohandel

Het vinden van een goede boekhouder voor jouw autohandel is heel belangrijk. Ons programma zorgt ervoor dat al jouw gegevens verwerkt worden en dat je altijd en overal inzicht hebt in je financiële administratie via onze handige mobiele app of onze website. Jij bepaalt welke diensten je uit handen geeft en welk budget je ervoor vrijmaakt. Of het nu gaat om lichte hulp bij je administratie of het compleet uit handen geven: bij ons zijn er talloze mogelijkheden. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen als digitale boekhouder voor jouw autohandel? Neem dan contact met ons op.

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.