zzp-boekhouder-275

Boekhouding bol.com

Optimaliseer je financiën met Bol.com Boekhouding voor e-commerce. Laat ons alles verzorgen – administratie, belastingaangiften, financiële zaken op Bol.com, Amazon en meer. Profiteer van onze expertise.

Boekhoud jij graag?

Jij bent bol.com ondernemer. Geen boekhouder. Wat je nodig heb is: boekhouding bol.com. Je boekhouding uitbesteden biedt vele voordelen. Zeker weten dat alles goed is geregeld. Meer tijd om je commerciële kracht te ontplooien met bol.com boekhouding.

Bol.com Pakket

Boekhouding bol.com

Bol.com

€ 199 Bruto p.m.
99
Netto
  • Administratie
  • Belastingen
  • Top Service
All-in

Tijd

Meer tijd voor je werk en privé.

Rust

Alles goed geregeld.

Inzicht

Weten hoe je ervoor staat.

Prijs

Meer waarde dan prijs.

Klanten aan het woord

“Makkelijk en goedkoop. De afspraken met videobellen is ook goed. Handig omdat ik altijd terecht kan en nooit problemen heb met de belastingdienst. ”
Roel Versteden
“Fijn vind ik het bijstellen van de belasting. Zo heb ik nooit met verrassingen te maken. Iedere maand hetzelfde bedrag. Zo weet ik wat ik netto kan opmaken.”
Timo de Gouw
“Mijn eerdere boekhouder stuurde mij altijd facturen zonder dat ik ze zag komen. Altijd meer dan waar ik rekening mee hield. Dat probleem heb ik niet meer. ”
Johnny De Nij

Eerst overleggen?

Plan een digitale kennismaking op een moment dat het voor je uitkomt.

Persoonlijk kennismaken

Klikt het? Wel zo belangrijk!

We nemen je graag mee in dat wat we te bieden hebben. Om een gerichte offerte te kunnen doen, plannen we graag een vrijblijvende digitale kennismaking met je.

 

Onze kennishoek

Waarom boekhouding bol.com

Gespecialiseerd op ondernemers die via bol.com verkopen

E-commerce bedrijven die producten verkopen via bol.com, moeten verschillende belastingen betalen. Hieronder staan de belangrijkste belastingen die van toepassing kunnen zijn:

  1. Omzetbelasting (BTW): Bedrijven die producten verkopen via bol.com, moeten omzetbelasting betalen over de verkoopprijs van de producten. De huidige omzetbelasting in Nederland is 21%.

  2. Inkomstenbelasting: Bedrijven die producten verkopen via bol.com, moeten inkomstenbelasting betalen over hun winst. Het tarief van inkomstenbelasting is afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de hoogte van de winst.

  3. Belasting over de winst uit onderneming: Bedrijven die producten verkopen via bol.com, kunnen ook onderworpen zijn aan belasting over de winst uit onderneming. Dit is afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de hoogte van de winst.

Het is belangrijk op te merken dat deze lijst niet exhaustief is en dat er afhankelijk van het bedrijf en de specifieke omstandigheden nog andere belastingen van toepassing kunnen zijn. Het is daarom aan te bevelen om professioneel advies te vragen aan een boekhouder of belastingadviseur.

 

Ben je op zoek naar de beste boekhouder voor ondernemers actief op bol.com? Dan ben je bij cheapaccounting.nl aan het juiste adres. Wij bieden jarenlange ervaring en expertise in boekhouding voor bedrijven die actief zijn op bol.com en andere e-commerce platforms.

Met onze uitgebreide dienstverlening nemen wij je boekhouding volledig uit handen. Van administratie en belastingaangiften tot financiële zaken en sparren over je bedrijfsvoering. Onze boekhouding voor bol.com is de beste keuze voor ondernemers die zich willen richten op hun corebusiness en de stress van boekhouding willen verminderen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je boekhouding op orde te hebben, vooral als je actief bent op bol.com en andere e-commerce platforms. Onze experts zorgen ervoor dat je boekhouding op de juiste manier wordt verwerkt, zodat je je volledig kunt concentreren op het uitbouwen van je bedrijf.

Bovendien zorgen wij ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste regelgeving en wetgeving op het gebied van boekhouding en belastingen. Zo hoef je je daar geen zorgen om te maken en kun je gerust zijn dat je altijd voldoet aan de wet- en regelgeving.

Kortom, als je op zoek bent naar de beste boekhouder voor ondernemers actief op bol.com, dan moet je zeker eens kijken naar cheapaccounting.nl. Wij bieden de meest betrouwbare en efficiënte boekhouding voor bedrijven op bol.com en zorgen ervoor dat je je kunt richten op je corebusiness. Doe de stap en optimaliseer je boekhouding voor bol.com met cheapaccounting.nl.

Bol.com ondernemers, verhoog je bedrijfsresultaten met de boekhouddiensten van cheapaccounting.nl. Onze jarenlange ervaring en expertise in boekhouding voor e-commerce bedrijven maken ons de beste keuze voor ondernemers actief op bol.com.

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.