zzp-boekhouder-275

Boekhouding Webshop

Op zoek naar een deskundige boekhouder voor je Shopify webshop of ander e-commerce platform? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een volledige en efficiënte uitbesteding van je e-commerce boekhouding. Wij bieden een totaaloplossing voor je administratie, belastingaangiften (omzet- en inkomstenbelasting), en bieden professioneel advies voor al je financiële vraagstukken. Of je nu gebruik maakt van WooCommerce, Shopify, of een ander e-commerce platform, wij zorgen voor een naadloze integratie met je administratiesysteem, zodat jij je kunt focussen op het groeien van je online business.

 
 

Boekhoud jij graag?

Jij bent e-commerce ondernemer. Geen boekhouder. Wat je nodig heb is: een gespecialiseerde e-commerce boekhouder. Je boekhouding uitbesteden biedt vele voordelen. Zeker weten dat alles goed is geregeld. Meer tijd om je commerciële kracht te ontplooien met bol.com boekhouding.

E-Commerce pakketten

Boekhouder 2.0

E-Commerce

€ 199 Bruto p.m.
99
Netto
  • Administratie
  • Belastingen
  • Top Service
All-in

Tijd

Meer tijd voor je werk en privé.

Rust

Alles goed geregeld.

Inzicht

Weten hoe je ervoor staat.

Prijs

Meer waarde dan prijs.

Klanten aan het woord

“Makkelijk en goedkoop. De afspraken met videobellen is ook goed. Handig omdat ik altijd terecht kan en nooit problemen heb met de belastingdienst. ”
Roel Versteden
“Fijn vind ik het bijstellen van de belasting. Zo heb ik nooit met verrassingen te maken. Iedere maand hetzelfde bedrag. Zo weet ik wat ik netto kan opmaken.”
Timo de Gouw
“Mijn eerdere boekhouder stuurde mij altijd facturen zonder dat ik ze zag komen. Altijd meer dan waar ik rekening mee hield. Dat probleem heb ik niet meer. ”
Johnny De Nij

Persoonlijk kennismaken

Klikt het? Wel zo belangrijk!

We nemen je graag mee in dat wat we te bieden hebben. Om een gerichte offerte te kunnen doen, plannen we graag een vrijblijvende digitale kennismaking met je.

 

Onze kennishoek

Welkom bij de gespecialiseerde Boekhoudservice voor Shopify en E-commerce Bedrijven. In de snelgroeiende wereld van online handel is het essentieel om een betrouwbare en deskundige boekhouder aan je zijde te hebben die specifiek is afgestemd op Shopify en e-commerce platforms.

Waarom kiezen voor onze Shopify Boekhouding? Bij ons ben je verzekerd van een hoogwaardige, nauwkeurige en efficiënte boekhouding, speciaal ontworpen voor e-commerce bedrijven. We begrijpen de unieke uitdagingen en kansen die de e-commerce wereld met zich meebrengt. Of het nu gaat om de dagelijkse verkoop, de verwerking van online betalingen of de specifieke belastingvoorschriften voor webwinkels, wij hebben de expertise in huis om jouw boekhouding vlekkeloos te beheren.

Onze Diensten omvatten:

  1. Volledige Boekhouding voor E-commerce: Van dagboekposten tot eindbalansen, we zorgen ervoor dat je boekhouding tot in de puntjes verzorgd is.

  2. Belastingaangifte en Compliance: Wij nemen de omzet- en inkomstenbelastingaangiften voor je webshop voor onze rekening, zorgen voor naleving van alle belastingregels en -reguleringen, en bieden advies om belastingefficiënt te opereren.

  3. Geïntegreerde Software Oplossingen: We zijn experts in het integreren van boekhoudsoftware met platforms zoals Shopify, WooCommerce en andere e-commerce systemen. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en foutloze overdracht van gegevens tussen je webshop en de boekhouding.

  4. Financieel Advies: Ons team staat klaar om je te adviseren over alle financiële aspecten van je e-commerce onderneming, van cashflowbeheer tot winstoptimalisatie.

Onze Ervaring met Shopify: Shopify is een toonaangevend e-commerce platform dat door miljoenen bedrijven wereldwijd wordt gebruikt. Onze ervaring met Shopify boekhouding betekent dat we diepgaand inzicht hebben in hoe je Shopify winkel functioneert, van binnen en van buiten. We kunnen je helpen bij het navigeren door complexe financiële processen en zorgen dat je winkel financieel gezond blijft.

Aangepaste Oplossingen: We begrijpen dat elk e-commerce bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte boekhoudoplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw webshop.

Neem Vandaag Nog Contact met Ons Op: Ben je klaar om je e-commerce boekhouding naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie. Samen zorgen we ervoor dat je boekhouding je e-commerce succes ondersteunt.

 
 

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.