zzp-boekhouder-275

Hét online boekhoud-programma: CheapAccounting

CheapAccounting is een online boekhouder voor de ZZP’er en de kleinere zelfstandige ondernemer. Hoe fijn is het voor jou om te ondernemen met een ervaren partner aan je zijde? Wij houden jouw boekhouding bij, waardoor er voor jou meer ruimte is om écht te ondernemen. Door ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming en daarnaast kun je bij ons altijd terecht voor advies. Het enige wat je hoeft te doen is je bonnetjes en facturen naar ons in te sturen en wij doen de rest! Voor een vast bedrag per maand met daarbij kundig advies, zijn jouw administratie en belastingen goed geregeld.

De boekhouding goed geregeld

Cheapaccounting.nl is een online boekhouder voor de zelfstandige zonder personeel (zzp) en zelfstandig ondernemers met 1-50 werknemers.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

Gemiddeld bespaar je minimaal € 7.500 per jaar. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest.
Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.
Vorige slide
Volgende slide

Alleen wat je écht nodig hebt

Wil je jouw administratie zelf bijhouden maar heb je geen zin, tijd of kaas gegeten van de zzp belasting? 

Kies dan voor ons basic boekhoudpakket zonder de app, waarbij we alleen jouw belastingen verzorgen.

Met dit boekhoudprogramma bespaar je jezelf geld, tijd en moeite

Een eigen onderneming hebben vraagt soms veel van je. Wij kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt voor en zin hebt in de financiële administratie van je onderneming. Om jou daarbij te helpen, hebben wij een website en app ontwikkeld. Via onze app kun je je bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder. Je kunt overal factureren, je kiest of je een inkoopfactuur of verkoopfactuur wilt uploaden, maakt een foto of kiest uit bestanden van je telefoon, tablet of pc en de bonnen zijn direct ingeboekt! Het is meteen geregeld, handig voor als je bijvoorbeeld onderweg bent. Met dit boekhoudprogramma bespaar je jezelf geld, tijd en moeite zodat jij meer tijd over houdt voor je passie!

Alleen je belastingaangifte uitbesteden

Je btw-aangifte en inkomstenbelasting laten doen

Kies voor cheap BASIC

Nooit teveel betalen
Je belastingaangifte uitbesteden

Je administratie en belastingen laten doen

Gewoon. Goed geregeld.

Kies een boekhoudpakket

Succesvol ondernemen met een online boekhouder
Je boekhouding uitbesteden

€ 9.99

Per maand

Wenst je opdrachtgever een offerte te ontvangen? Geen probleem. Zo via onze app gepiept. Via onze eigen app factuur je naar je opdrachtgevers volgens alle geldende wet- en regelgeving. 

 
 

Voer eenvoudig je inkoopfacturen in. Maak foto’s van bonnetjes etc. Direct verwerkt in je portaal zodat je weet wat je resultaat is. 

 
 
 
 
 
 

Op je telefoon of op de computer op de hoogte blijven van de gezondheid van je presteren. 

 
 
 
 
 
 

Je eigen btw aangifte heel eenvoudig doen. Log in je app en draai de btw rapportage. Deze dien je eenvoudig in. 

 

Je klanten krijgen toegang tot je eigen klantportaal. Kunnen zien welke facturen je hebt verstuurd en welke nog openstaan. 

 
 

Je krijgt toegang tot ons portal. Stel vragen, haal informatie op, sluit de best passende verzekeringen af en veel meer. Neem contact op om kennis te maken met alle opties. 

 
 
 

€ 99

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

 
 
 
 

In dit boekhoudpakket verwerken we alle inkoopfacturen. Uiteraard ook je verkoopfacturen indien je deze niet via onze app factureert.

 
 
 
 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

 
 
 
 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

 
 
 
 

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

 
 
 

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

 
 
 
 
 

€ 199

Per maand

De opties uit de pakketten APP en ZZP

 
 
 

Je ontvangt een jaarrekening met samenstellingsverklaring. 

 
 
 
 
 
 

We publiceren je jaarcijfers bij de kamer van koophandel. 

 
 
 
 
 
 

Wij stellen de aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks voor je op. 

 
 
 
 
 
 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

 
 
 
 
 
 

CheapAccounting: een online boekhouding programma voor de ZZP’er en zelfstandig ondernemer

Ons online boekhoudprogramma is een voordelige manier om professionals jouw administratie te laten bijhouden. Wij werken enkel als online boekhoudprogramma en daardoor kunnen wij de prijzen laag houden. Je kunt zowel via de computer als via de app werken, waardoor je altijd en overal een duidelijk inzicht hebt in je financiële administratie. Ook voor een jaarrekening kun je bij ons terecht.

Daarnaast kun je met ons online boekhoudprogramma ook facturen en offertes maken, waardoor jij meer gemak en tijdswinst behaalt en écht kunt ondernemen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wij verzorgen je boekhouding met ons programma

Hoeveel je uit handen geeft, bepaal je zelf. Je kunt ervoor kiezen om ons de belastingaangifte te laten verzorgen, maar zelf de reguliere administratie te doen. Ook kan het online boekhoudprogramma van CheapAccounting ingezet worden voor het voeren van loonadministratie, het doen van aangifte van vennootschapsbelasting en het maken van maand- of jaarrapportages. Op onze website vind je verschillende pakketten, van basic pakket tot een zeer uitgebreid pakket. Voor meer informatie over onze pakketten en diensten of voor overige vragen, neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.