De goedkoopste boekhouder

van Amsterdam en Nederland. Je boekhouding uitbesteden en advies krijgen bij ondernemersvragen: een partner die met je meedenkt, ondersteuning biedt en dit ook nog eens doet voor de best mogelijke prijs.​

Waarom kiezen voor de goedkoopste boekhouder van Amsterdam?

Prijs en kwaliteit is voor jou het belangrijkste. Daarnaast wil je graag een tevredenheidsgarantie zodat je er niet na drie maanden achterkomt dat je aan een langlopend contract vastzit. Maandelijks opzegbaar omdat we niet aan langlopende contracten geloven. Wanneer we ons werk goed doen heb jij ook geen reden om over te stappen.

cheapaccounting.nl is de goedkoopste boekhouder van Amsterdam!

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Heb je geen betere dingen te doen?

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van de ondernemingsprestaties.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. Een boekhouder voor Amsterdammers die de beste kwaliteit tegen de laagste prijs willen.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door CheapAccounting betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten. Gemiddeld leveren onze diensten altijd een voordeel van minimaal € 7.500,- per jaar op. De goedkoopste boekhouder van Amsterdam met tevredenheidsgarantie.

Laat je goed informeren

Als je een kijkje wilt nemen in de app of benieuwd bent naar hoe je boekhouding uitbesteden werkt, neem dan contact met ons op. Maak kennis met onze online boekhouder en service: we helpen je graag. De goedkoopste boekhouder van Amsterdam maakt het mogelijk.

Veelgestelde vragen

Wij doen niet aan moeilijk. Vaak worden er allerlei ingewikkelde termen bijgehaald wanneer het gaat om het oplossen van een probleem. 

De boekhouding en belastingaangiftes van zelfstandigen en kleine ondernemingen zijn vaak simpel en hoeven niet de hoofdprijs te kosten – mits je de processen goed hebt ingericht. En dat hebben we: 

Met onze software is geautomatiseerd wat kan. Onze processen zijn toe te passen op 90% van alle ondernemingen tot 50 medewerkers. We werken zonder overhead en volledig online.

Het is niet voor niets dat gerenommeerde accountantsorganisaties onze diensten afnemen. We noemen ons dan ook met trots de goedkoopste boekhouder van Amsterdam.

Vaster dan vast: eenmaal een prijs afgegeven mag je er 100% vanuit gaan dat het dat is. Uiteraard hanteren wij wel bepaalde voorwaarden. Het is belangrijk om af te stemmen wat de grootte is van je onderneming en of deze binnen de pakketten past. 

Nee. De opstartkosten voor de inrichting zijn voor ons.

Neen. We ondersteunen alleen freelancers en kleinere ondernemingen. Uiteraard helpen we je wel graag om een geschikte dienstverlener te vinden. Mail ons en we voorzien je van tips. Je zou eens kunnen kijken naar SALKIN Finance. Ons zusterbedrijf gericht op strategisch advies in combinatie met accounting en belastingen.

We geloven niet in langlopende contracten. Je kunt derhalve iedere maand opzeggen.