zzp-boekhouder-275

De GOEDKOOPSTE BOEKHOUDER EINDHOVEN

Je veilig voelen. Zeker weten dat de administratie en belastingen goed geregeld zijn. De garantie dat je nooit teveel belasting betaald. En altijd een partner achter je weet die problemen oplost. Tevredenheidsgarantie en maandelijks opzegbaar. En extra korting voor Eindhovenaren. 

STARTER
t.w.v. 65EUR

€60 Per maand *
EXPERT
t.w.v. 125EUR

€95 Per maand **
COMPLEET
t.w.v. 95EUR

€85 Per maand ***
Dagelijks verwerken wij je boekhouding. Je hoeft alleen in te sturen.
De aangiften omzetbelasting nemen we voor onze rekening.
Dat geldt ook voor de inkomstenbelasting.
Problemen met de belastingdienst? Regelen wij.
Vragen over belastingen? Binnen 24 uur heb je antwoord. 24/7!
App inclusief alle functies zoals factureren

Waarom kiezen voor de goedkoopste boekhouder van Eindhoven?

Prijs en kwaliteit is voor jou het belangrijkste. Maandelijks opzegbaar omdat we niet aan langlopende contracten geloven. Wanneer we ons werk goed doen heb jij ook geen reden om over te stappen.

cheapaccounting.nl is de goedkoopste boekhouder van Eindhoven!

1. Berekenen

35%

2. Aanvragen

65%

3. Starten

100%

Plan kennismakingsgesprek

Kies zelf een dag en tijd om een gesprek in te plannen. Direct in de agenda van één van onze beschikbare collega’s. 

duration30 MINUTEN
contact typeBELLEN OF VIDEOCALL

CHEAP Pakketten

Binnen 24 uur live! Nu met Eindhoven ZZP korting. Het jaarwerk tegen een gereduceerd tarief. Maandelijks opzegbaar. Zonder risico.

PremieContact

Veelgestelde vragen

We werken met een tevredenheidsgarantie. Wil zeggen dat we willen waarborgen dat onze diensten aansluiten bij je behoefte. Jouw garantie bestaat uit 2 onderdelen:

  1. Maandelijks opzegbaar. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Je zit nergens aan vast. Een samenwerking dient gewenst te zijn. Daar passen langdurige contracten niet bij.
  2. Niet tevreden? Geld terug! Je hebt bij start van onze samenwerking twee maanden tijd om te beoordelen of onze diensten wel bij je passen. Mocht dat niet zo zijn, geen probleem. Laat het ons weten. Je ontvangt van onze je geld terug.

Nee hoor. Met onze overstapservice een fluitje van een cent. We regelen het samen met je. Je persoonlijke contactpersoon neemt alles uit handen. We zijn een officiële belastingconsultent en hebben derhalve korte lijnen met de belastingdienst. Onduidelijkheden worden snel en juist opgeklaard.

Allereerst: Enkel en alleen wanneer het bij je past. We zijn en online boekhouder. Wil zeggen dat we graag een kop koffie met je drinken. Dan wel online. We werken volledig digitaal. Papieren bescheiden doen we niet aan. Met de diensten die we bieden is dat een voordeel in plaats van nadeel. 

Ons serviceniveau is superieur. Doordat we super efficiënt werken hebben we de ruimte om veel terug te geven. Heb je een vraag? We helpen je. En niet pas over een week. Binnen 24 uur heb je altijd een antwoord van ons. Dat is een garantie waar we met onze naam voor staan. Kortweg: de meest voordelige dienstverlening voor een mega scherpe prijs.

Een volledig pakket van administratie (inclusief facturatie etc), belastingen en fiscale optimalisatie. Het hoogste serviceniveau met een menselijke insteek. Onze dienstverlening wordt door onze cliënten met een 9.6 gewaardeerd. We werken er aan om iedere dag een stuk dichter bij de 10 te komen. 

Onze kennishoek

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.