Slimmer boekhouden

Boekhouders en accountants zijn te duur voor wat ze doen. Dat kan en moet cheaper. Daar zijn we voor!

Wat is cheapaccounting.nl

Cheap is diegene die zich richt op de beste diensten voor accounting en belastingen en dat voor de kleinste prijs. 

Waarom cheap?

cheap

Simpel. Je wilt geld besparen en daarnaast fiscaal optimaal resultaat. Al vanaf € 19,99 per maand.

Online

Niet tijdgebonden. Je kunt altijd bij ons terecht. Buiten kantooruren maak je een ticket aan. Je wordt binnen enkele uren altijd geholpen.

No hands accounting

Jij stuurt je gegevens per mail of via de app in. Wij doen de rest.

Support

Ja, je hebt de beste administratie app. En ja, we verzorgen alle belastingaangiften voor je. Maar het belangrijkste is dat je een partner naast je weet die je op faire wijze behandelt en meedenkt.

Oké, maar hoe werkt dat dan?

  • Aanvragen

    Je boekhouding uitbesteden is heel eenvoudig: in 3 stappen heb jij een ervaren partner aan je zijde. Vul het online aanvraagformulier in en ontvang binnen 2 werkdagen een offerte op maat.

  • Offerte ontvangen en bestanden uploaden

    In de offerte per mail tref je de maandelijkse vaste prijs voor het boekhoudpakket dat jij hebt gekozen. Je kunt de offerte direct online ondertekenen. Daarnaast ontvang je twee links. Eén naar de checklist en één naar je uploadsite. Zodra we alles hebben ontvangen richten we alles in.

  • Starten

    Je ontvangt van ons je persoonlijke inloggegevens en het adres van je persoonlijke mailbox. Je hoeft alleen nog je facturen in te sturen. Je factureert binnen de app. Hebt inzicht in het presteren van je onderneming en weet dat je belastingen optimaal geregeld zijn. 

Start vandaag!

Binnen enkele seconden heb je een offerte op maat.

Offerte

Je hoeft alleen te factureren

Je financiële administratie aan ons uitbesteden betekent alleen je bonnetjes en facturen naar ons insturen: wij regelen de rest. 

Met de app
Bonnetjes en facturen makkelijk inboeken voor je online boekhouder.
Overal factureren
Kies het soort bon: inkoopfactuur of verkoopfactuur.
Kies camera of upload
Maak een foto of kies uit de bestanden van je telefoon, tablet of pc.
Direct inboeken
Meteen geregeld, handig voor onderweg.
Gewoon. Goed geregeld
Laat Cheapaccounting de factuur verwerken in je boekhouding.

Veelgestelde vragen

Wij doen niet aan moeilijk. Vaak worden er allerlei ingewikkelde termen bijgehaald wanneer het gaat om het oplossen van een probleem. 

De boekhouding en belastingaangiftes van zelfstandigen en kleine ondernemingen zijn vaak simpel en hoeven niet de hoofdprijs te kosten – mits je de processen goed hebt ingericht. En dat hebben we: 

Met onze software is geautomatiseerd wat kan. Onze processen zijn toe te passen op 90% van alle ondernemingen tot 50 medewerkers. 

Het is niet voor niets dat gerenommeerde accountantsorganisaties onze diensten afnemen.

Vaster dan vast: eenmaal een prijs afgegeven mag je er 100% vanuit gaan dat het dat is. Uiteraard hanteren wij wel bepaalde voorwaarden. Het is belangrijk om af te stemmen wat de grootte is van je onderneming en of deze binnen de pakketten past. Boekhouding uitbesteden voor de laagste prijs.

Nee. De opstartkosten voor de inrichting zijn voor ons.

Neen. We ondersteunen alleen freelancers en kleinere ondernemingen. Uiteraard helpen we je wel graag om een geschikte dienstverlener te vinden. Mail ons en we voorzien je van tips. Je zou eens kunnen kijken naar SALKIN Finance. Ons zusterbedrijf gericht op strategisch advies in combinatie met accounting en belastingen.

We geloven niet in langlopende contracten. Je kunt derhalve iedere maand opzeggen. 

Jouw financiële administratie is bij ons in goede handen. Wij verwerken je facturen en bonnetjes en jij krijgt inzicht de resultaten van je onderneming. 

Met een handige boekhoud app heb je online de boekhouding altijd bij de hand. 

Je kunt je administratie en btw-aangifte uitbesteden en je inkomstenbelasting laten doen. Zo betaal je nooit teveel. Ook kun je door ons de jaarrekening laten opstellen.

Wil je alleen je zzp belasting uitbesteden, dan kies je voor ons goedkoopste boekhoudpakket: voor elke ondernemer hebben wij een passend pakket

Wij vinden dat vooral de zzp boekhouding uitbesteden niet duur hoeft te zijn: de administratie en belastingaangifte van een eenmanszaak is vaak eenvoudig.

We automatiseren waar mogelijk en helpen je persoonlijk om jouw bedrijf met succes te runnen. 

Persoonlijk advies

Je kunt bij ons 24/7 terecht met al je vragen over zelfstandig ondernemen; je boekhouding, belastingen, financieel advies, noem maar op. Als we iets voor je uit moeten zoeken en dit valt buiten je boekhoudpakket Zzp’ers die bij ons geen service afnemen kunnen ook terecht voor advies. Ook hierbij geldt dat, als we iets voor je uit moeten zoeken, we vooraf een vaste prijs geven. Stel je vraag direct via ons contactformulier of plan een videogesprek. , dan geven we je vooraf een vaste prijs.

Met de service van een online boekhouder wordt zelfstandig ondernemen nog leuker 

Meer weten

Vul je e-mailadres in en wij sturen je een uitgebreide e-mail over de mogelijkheden en kosten van onze service. 

Wil je liever in een gesprek je vragen stellen, maak dan online een afspraak in onze agenda of bel ons op 040-2201946.

Nu 3 maanden gratis

start met besparen!

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.
Heb je een vraag?