Top!

We geven je graag een voorproefje van onze boekhoudsoftware. 

Voor je met ons in zee gaat willen wij je graag volledig informeren. Met onze website komen we al een heel eind, maar de app eerst uitproberen zouden wij – als we in jouw schoenen stonden – ook willen!

Een kijkje in onze app

In de probeerversie van onze app staan de gegevens van een verzonnen bedrijf. Zo heb je genoeg data om mee aan de slag te gaan. Bekijk de rapportages en gebruik alle functies: zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en vooral de voordelen van ons boekhoudprogramma.

De proefversie is een maand geldig. Na deze maand krijg je van ons een belletje. In dit telefoongesprek vragen we hoe je de app hebt ervaren en of we iets voor je kunnen betekenen. Je kan ons natuurlijk ook eerder bellen, mailen of online bereiken via de chat.

Via onderstaande button plan je een demo afspraak in. We lopen samen door de functies van de app, in een kwartiertje tot een uur. Ook kijken we wat je in jouw situatie nodig hebt. Ik bedoel een zelfstandige heeft vaak niet veel nodig. Vervolgens kan je zelf aan de slag.

Zelf doen

Ga je liever zelf aan de slag met de proefversie? 

Vul het contactformulier in en wij sturen de inloggegevens van het proefprogramma via de mail.    

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.