Goedkoop en goed geregeld

Je boekhouding uitbesteden voor de best mogelijke prijs

Je schrikt van het uurtarief van een boekhouder of accountant. Wij ook. Doordat we jouw administratie voor een groot deel automatiseren kunnen we de kosten laag houden. 

Kies een van de vier boekhoudpakketten – mét de service van een online boekhouder – speciaal voor zzp. Heb je tot 50 werknemers in dienst? Dan kunnen wij jouw administratie en belastingen ook nog verzorgen. 

Online boekhouder pakketten

Administratie en/of belastingaangifte uitbesteden

Kies een van de 4 boekhoudpakketten. Laat alleen je zzp belastingen of ook je administratie uitbesteden. Zo betaal je nooit teveel en heb jij tijd om succesvol te ondernemen.

€ 19.99

Per maand

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden geeft jou tijd en energie voor wat je het beste doet: focus op de groei van je bedrijf!​

Vul 4x per jaar  een template in met de transacties van je onderneming (verkopen/inkopen) en wij doen de belastingaangifte bij de Belastingdienst.  

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Zo benut je alle ondernemersvoordelen en betaal je nooit teveel!

Binnen 6 weken na het einde van het jaar krijg je van ons een overzicht met de jaarcijfers van jouw onderneming.

€ 65

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen. 

Verkoopfacturen kun je onbeperkt maken en versturen via de app. Verkoopfacturen die je buiten de app maakt, verwerken wij voor € 0,45 per stuk.

In dit boekhoudpakket verwerken we 10 inkoopfacturen per maand. Ga je hieroverheen, dan betaal je € 0,45 per extra inkoopfactuur.

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

€ 95

Per maand

Makkelijker kunnen wij het zeker maken: je financiële administratie uitbesteden en laten inrichten zoals de Fiscus dat wil.

Verkoopfacturen kun je onbeperkt maken en versturen via de app. Verkoopfacturen die je buiten de app maakt, verwerken wij voor € 0,45 per stuk.

In dit boekhoudpakket verwerken we 20 inkoopfacturen per maand. Ga je daar overheen, dan betaal je € 0,45 per extra inkoopfactuur.

Met ons online boekhoudprogramma heb je overal inzicht in je bedrijfsadministratie. Met de handige app kan je boekhouden direct vanaf je mobiel.

Een offerte en factuur is eenvoudig gemaakt, verzonden en direct verwerkt in je online administratie. 

De omzetbelasting of btw-aangifte laten doen kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen: Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

€ 125

Per maand

Wij verwerken je financiële administratie dagelijks (afschrijvingen maandelijks). Zo heb jij real-time inzicht in de resultaten van je onderneming.

Verkoopfacturen kun je onbeperkt maken en versturen via de app. Verkoopfacturen die je buiten de app maakt, verwerken wij voor € 0,45 per stuk.

In dit boekhoudpakket verwerken we 30 inkoopfacturen per maand. Ga je daaroverheen, dan betaal je € 0,45 per extra inkoopfactuur.

Met het online boekhoudprogramma kun je op je computer of via je telefoon direct en overal je administratie inzien en bijwerken. 

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden voorkomt fouten en bespaart tijd en geld. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en terugkrijgen/betalen.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar! 

Elke maand ontvang je duidelijk, op maat gemaakte rapportages van Cheapaccounting. Zo krijg je meer inzicht in de prestaties van je onderneming en zo helpen wij je verder.

Voor een zzp’er of eenmanszaak is de jaarrekening opstellen niet verplicht. Hoewel banken er soms naar vragen bij een hypotheekaanvraag. 

Heb je een kleine BV of VOF dan kan dit goedkope boekhoudpakket met jaarrekening een uitkomst bieden.

Betaal € 35 extra per maand en ontvang in je pakket ook een professionele, responsive website: het visitekaartje voor je bedrijf. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en voorwaarden. 

Automatische bankkoppeling

Automatische boekhoudkoppeling met Rabobank, ING, ABN AMRO, Bunq en Knab. Transacties van andere banken verwerken wij ook. Let op: hier kunnen kosten aan verbonden zijn bij je bank.

Dagelijkse verwerking

Cheapaccounting verwerkt je financiën elke dag. Zo heb jij real-time inzicht in je bedrijfsresultaten. Je administratie is op orde en zo kun jij succesvol ondernemen. Afschrijvingen verwerken wij maandelijks.

Advies

Ondernemersvragen of belastingkwesties kun je altijd aan ons voorleggen. Moeten wij iets voor je uitzoeken of wil je advies? Dan geven wij je vooraf een vaste prijs.

Salarisadministratie

Heb je werknemers of wil je ze in dienst nemen? Via de boekhoud app kun je loonadministratie bijhouden en salarissen uitbetalen. De salarisadministratie toevoegen aan je pakket kost € 9.95 per werknemer.

Webshop integratie

Informeer naar onze webshop-koppeling! Bij Cheapaccounting is de administratie van je webshop in goede handen.

Vraag een offerte aan

Ontdek de service van een online boekhouder

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of laat je verder informeren. Neem een kijkje in de app en maak kennis met onze medewerkers.

Scroll to Top

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.