zzp-boekhouder-275

Je boekhouding uitbesteden in 5 stappen

Vul het aanvraagformulier in

Je boekhouding uitbesteden Cheapaccounting.nl verwerkt de boekhouding van zzp’ers, vof en bv’s tot 50 medewerkers. Pas jij niet in dit straatje? Vraag ons dan naar een passende service voor jouw onderneming. is heel eenvoudig: in 5 stappen heb jij een ervaren partner aan je zijde. Vul het online aanvraagformulier in en ontvang binnen 2 werkdagen een offerte op maat.

Onderteken de offerte

In de offerte vindt je de maandelijkse vaste prijs voor het boekhoudpakket dat jij hebt gekozen. Je kunt de offerte direct online ondertekenen.

Upload stukken

Hierop ontvang je van ons een checklist. Stuur de benodigde documenten in één keer naar de cloud. Zo kunnen we jouw financiële administratie opzetten.

Download de boekhoud app

Ook ontvang je de inloggegevens van ons boekhoudprogramma. Zo kun je op al je apparaten gemakkelijk online boekhouden. Bij ons hoef je alleen te factureren; wij doen de rest.

Maak kennis met je boekhouder

Je ontvangt een uitnodiging om via onze online agenda een afspraak te maken. In een videogesprek maak je kennis met jouw boekhouder!

Administratie

Jouw financiële administratie is bij ons in goede handen. Wij verwerken je facturen en bonnetjes en jij krijgt inzicht de resultaten van je onderneming.  Met een handige boekhoud app heb je online de boekhouding altijd bij de hand. 

Belastingen

Je kunt je administratie en btw-aangifte uitbesteden en je inkomstenbelasting laten doen. Zo betaal je nooit teveel. Ook kun je door ons de jaarrekening laten opstellen. Wil je alleen je zzp belasting uitbesteden, dan kies je voor ons goedkoopste boekhoudpakket: voor elke ondernemer hebben wij een passend pakket. 

Cheapaccounting

Wij vinden dat vooral de zzp boekhouding uitbesteden niet duur hoeft te zijn: de administratie en belastingaangifte van een eenmanszaak is vaak eenvoudig. We automatiseren waar mogelijk en helpen je persoonlijk om jouw bedrijf met succes te runnen. 

Persoonlijk advies

Je kunt bij ons 24/7 terecht met al je vragen over zelfstandig ondernemen; je boekhouding, belastingen, financieel advies, noem maar op. Als we iets voor je uit moeten zoeken en dit valt buiten je boekhoudpakket Zzp’ers die bij ons geen service afnemen kunnen ook terecht voor advies. Ook hierbij geldt dat, als we iets voor je uit moeten zoeken, we vooraf een vaste prijs geven. Stel je vraag direct via ons contactformulier of plan een videogesprek. , dan geven we je vooraf een vaste prijs.

Met de service van een online boekhouder wordt zelfstandig ondernemen nog leuker

Meer weten

Vul je e-mailadres in en wij sturen je een uitgebreide e-mail over de mogelijkheden en kosten van onze service. 

Wil je liever in een gesprek je vragen stellen, maak dan online een afspraak in onze agenda of bel ons op 040-2201946.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.